Inteligentní dům pro firmy

  • Rubriky příspěvkuČlánky

Technologie sdružené pod názvem inteligentní dům jsou v poslední době hitem při designu a realizaci domácností. Tyto technologie umožňují snadné a bezpečné ovládání všech prvků bezpečnosti, energií či zábavy v domácnostech, ale nejen tam.

I ve Vaší firmě mohou technologie inteligentního domu pomoci šetřit peníze a námahu a poskytnout Vám dokonalý přehled a kontrolu nad chodem budovy. Možnosti kombinací těchto technologií jsou v podstatě neomezené a je jen na Vás, jakým způsobem je zkombinujete.Díky technologii inteligentní dům tak můžete pohodlně ovládat teplotu v jednotlivých místnostech, osvětlení místností či chodeb, nebo více funkcí najednou. Díky tomu například nehrozí, že někdo při odchodu zapomene zhasnout, můžete to provést sami přes telefon, případně to nastavit automaticky při odchodu posledního člověka. S pomocí technologie inteligentní dům můžete rovněž usnadnit mnoho činností ve firmě jako například firemní prezentace, jediným stisknutím tlačítka na telefonu stáhnout rolety, vysunout plátno a ztlumit osvětlení pro prezentaci či jednoduše ovládat topení v budově a tím šetřit náklady. S pomocí technologií inteligentního domu získáte rovněž lepší přehled. Přístup do budovy může být umožněn na karty, a jejich přístup ukládán pro lepší přehled nad docházkou zaměstnanců, získáte rovněž snadný přístup do bezpečnostních systému a kamer odkudkoliv s pomocí chytrého telefonu. Snadno můžete s pomocí těchto technologií založit vlastní cloud server pro ukládání firemních dat, s pomocí harddisků v rámci centrálního systému.

Technologie budoucnosti dostupné dnes, to je inteligentní dům. Ale nejen pro domácnosti a soukromníky, s pomocí chytrých technologií můžete i svou kancelář přeměnit na inteligentní, objevte možnosti nových technologií a nechte se přesvědčit, že Vám mají co nabídnout. Při stěhování firmy či rekonstrukci kanceláře počítejte s technologiemi inteligentního domu. Díky množství možností, snadné modifikovatelnosti a modernizaci získáte investici do budoucna, díky možnostem kontroly a přehledu si usnadníte práci a nakonec ušetříte. Myslete chytře, myslete na chytré bydlení.